BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDIN'A İKİ KREŞ KAZANDIRIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunacağı ve ailelerin de güvenle çocuklarını emanet edebileceği kreşlerde sona geliniyor.
Haber Tarihi: 29.06.2020
|

Sosyal belediyecilik anlayisiyla projeler gelistiren Aydin Büyüksehir Belediyesi, çocuklarin yaratici fikirlerle yetismesini saglamak, özgüvenlerini yükseltmek ve egitimde firsat esitligine katki sunabilmek için çalismalarini sürdürüyor.

Bu kapsamda çocuklara spor, sanat ve egitim destegine devam eden Büyüksehir Belediyesi, okulöncesi egitim için açacagi kresler hazir hale getiriliyor. Kresler Efeler ilçesinde Adnan Menderes ve Girne mahallelerinde yapiliyor.

Ailelerin ihtiyaçlarina cevap verecek

Uzman kadrolarla hizmet verecek olan kreslerin aileler için önemi oldukça büyük. Özellikle gün boyu çocuguyla vakit geçiren ebeveynlerin, günlük islerine zaman ayirmakta zorluk çekmesi ya da çalisabilmek için çocugunu emanet edecek güvenli bir yer bulamamasi gibi sorunlara bu kresler ile cevap verecek.

Çocuklar için teknik her detay düsünüldü

Her detayi çocuklarin güvenligi dikkate alinarak projelendirilen kreslerin insaatinda, petrol türevi olan malzemeler kullanilmadi. Izolasyonda kullanilan malzemelerin yani sira kablolar ve borular da yanmayan malzemelerden seçilerek güvenlik standardi üst seviyeye çekildi. Normal bir daireye göre pencere sayilari ve boyutlari daha fazla ve genis tutularak siniflarin daha fazla isik almasi saglandi. Tüm detaylarinda çocuklarin gözetildigi modern kresler, gelecegimiz olan çocuklara uzman personel ile kaliteli hizmet verecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, kreslerin Aydinlilara simdiden hayirli olmasini diledi.

 

|