BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOÇARLI'DA DA MASKE, ELDİVEN VE DEZENFEKTAN DAĞITIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirleri durmaksızın sürdürüyor.
Haber Tarihi: 11.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs salginina karsi aldigi tedbirleri durmaksizin sürdürüyor. Aydin'in 17 ilçesinde maske, eldiven ve dezenfektan dagitimina devam eden Büyüksehir Belediyesi, kepenklerini açan Koçarli esnafini da unutmadi.

Büyüksehir Belediyesi, Koçarli’da yeniden açilan dükkânlarin dezenfeksiyonunu hafta sonu boyunca yapti. 1 Haziran Pazartesi günü itibariyla kepenklerini açan lokanta, aperatif salonu, kahvehane gibi mekânlarin sahiplerini de unutmayan Büyüksehir Belediyesi maske, eldiven ve dezenfektandagitimi yapti.

Hem kendilerinin hem de diger vatandaslarin sagligini korumak için gerekli olan hijyen malzemelerini alan Koçarli esnafi, kendilerine unutmadigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.