AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYRAMDA DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi,pazar günleri belli saatlerde sokağa çıkma serbestisi olan 65 yaş ve üstü yaşta olan vatandaşlara, bayramın ilk gününde de maske dağıttı.
Haber Tarihi: 01.06.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi,pazar günleri belli saatlerde sokaga çikma serbestisi olan 65 yas ve üstü yasta olan vatandaslara, bayramin ilk gününde de maske dagitti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, bayram günlerinde de hizmetlerini aksatmadan devam ettiriyor. Koronavirüs önlemleri nedeniyle sokaga çikma kisitlamasi bulunan 65 yas ve üstü vatandaslar, pazar günleri sokaga çiktigi saatlerde Büyüksehir Belediyesince yalniz birakilmiyor.

Önceki haftalarda oldugu gibi bu pazar da sokaga çikma serbestisi olan vatandaslara daha güvenli hareket edebilmeleri için,Atatürk Kent Meydani ve kentin farkli noktalarinda hazir bulunan mobil ekipler tarafindan maske dagitildi.

Bayramda da hizmetlerin akmamasindan ve Büyüksehir personelini yanlarindan gördüklerinden dolayi mutlu olduklarini belirten vatandaslar, hijyenik sartlarda kendilerine ulasan maskeler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

|