AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DOĞU GAZİ BULVARINI SICAK ASFALTLA BULUŞTURUYOR

Efeler Doğu Gazi Bulvarın da yağmur suyu hat çalışmasını bitiren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sıcak asfalt çalışmasını devam ettiriyor.
Haber Tarihi: 01.06.2020

Efeler Dogu Gazi Bulvarin da yagmur suyu hat çalismasini bitiren Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri sicak asfalt çalismasini devam ettiriyor.
Asiri yagis alan günlerde yasanabilecek su baskinlarina karsi tedbirlerini üst seviyede sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, kalici çözümler üreterek uzun ömürlü altyapi çalismalari yapmaya devam ediyor. Büyüksehir belediyesi Fen Isleri ekipleri, Efeler ilçesinde Dogu Gazi Bulvari yagmur suyu hattini yeniledi ve  bulvarda sicak asfalt çalismasini sürdürüyor.
Ekipler bulvarin bir tarafinin asfaltlama çalismasini bitirip trafige açarken diger tarafinin asfaltlama çalismasinin da kisa sürede bitirilmesi ve bulvarin tamamen trafige açilmasi planlaniyor. Bulvarda yapilan altyapi çalismasiyla asiri yagislarda meydana gelebilecek yagmur suyu problemleri kalici olarak çözülmüs oldu.
Çalismalari yakindan takip eden vatandaslar, Büyüksehir Belediyesi’nin altyapiya verdigi önemden dolayi memnuniyetlerini dile getirip Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.