Başkan Çerçioğlu: Her işin başı sağlık

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Haber Tarihi: 01.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tüm vatandaslarin Ramazan Bayrami'ni kutladi. Baskan Çerçioglu bayramin birlik ve beraberlik duygularini pekistirmesi temennisinde bulundu.

Türkiye'nin gündemini koronavirüs salgininin isgal ettigini, böyle dönemlerde dayanismanin daha da önemli hale geldigini belirten ve "Her isin basi saglik" ifadesini kullanan Baskan Çerçioglu "Tüm vatandaslarimizin bayramlarini kutluyorum. Bayramlar toplumsal birligi saglayan, degerlerin hatirlandigi, güzelliklerin ve iyiliklerin yogun olarak yasandigi özel günlerdir. Sokaga çikma yasaginin olacagi Ramazan Bayrami'nda evlerimizde kalarak koronavirüsle mücadelemizi devam ettirecegiz. Bu yil dost ve akrabalarimizla aramizdaki karsilikli sevgi ve saygiyi birbirimizi ziyaret etmeden pekistirecegiz. Bayramin daha güzel günlere vesile olmasini temenni ediyorum" ifadelerini kullandi.