AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İBADETHANELERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 29 Mayıs’ta şartlara uygun camilerin açılması öncesinde Aydın’daki tüm ibadethaneleri dezenfekte ediyor.
Haber Tarihi: 01.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, 29 Mayis’ta sartlara uygun camilerin açilmasi öncesinde Aydin’daki tüm ibadethaneleri dezenfekte ediyor.

Ramazan ayi sona erdi ve tüm vatandaslar bu bayram evden eve degil, kalpten kalbe bir bayram yasiyor. Ramazan Bayrami sonrasi 29 Mayis Cuma günü valilik ve müftülükler tarafindan belirlenen sartlara uygun camiler ibadete açilacak.

Ibadethanelerin açilisi öncesinde Baskan Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla harekete geçen temizlik isleri personeli, ibadethaneleri dezenfekte ediyor.

Baskan Çerçioglu, “Vatandaslarimizin saglikli bir ortamda ibadet edilmesini saglayacagiz”

Konuyla ilgili sosyal medya hesabindan açiklama yapan Baskan Çerçioglu, “Degerli Aydinlilar; ibadethanelerimizin açilip, toplu olarak dua edilmesine izin verilen 29 Mayis tarihinden önce tüm ibadethanelerimizi dezenfekte etmis, vatandaslarimizin sagligi için güvenli bir ortamda ibadet edilmesini saglamis olacagiz.” dedi.