AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SABAH SPORLARI BAŞLADI

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre evde kaldıktan sonra spor yapmak isteyen vatandaşların imdadına Aydın Büyükşehir Belediyesi yetişti. Aydın genelinde sabah sporu etkinliklerine sosyal mesafe gözetilerek yeniden başlandı.
Haber Tarihi: 01.06.2020
|

Koronavirüs salgini nedeniyle uzun süre evde kaldiktan sonra spor yapmak isteyen vatandaslarin imdadina Aydin Büyüksehir Belediyesi yetisti. Aydin genelinde sabah sporu etkinliklerine sosyal mesafe gözetilerek yeniden baslandi. Vatandaslar evde tek baslarina spor yapmanin zorluklarindan bahsederek toplu olarak profesyonel egitmenler esliginde spor yapmayi özlediklerini belirtti.

Sabah sporu sosyal mesafe kuralina uyularak belirlenen çemberlerin içerisinde hafta içi her sabah saat 8 ile 10 arasinda düzenleniyor. 1.5 metrelik araliklarla çizilen çemberlerde yapilan etkinliklere katilan vatandaslardan Sadiye Çakin "Kendim spor yapiyorum. Böyle bir aktivite oldugunu duyunca çok mutlu oldum. Yapilan çalismalardan çok memnunum. Kusadasi ve Aydin Büyüksehir belediyelerinden çok memnunuz" ifadelerini kullandi.                                               

Evde tek baslarina yaptiklari sporun yeterli olmadigini belirten vatandaslar bundan sonra da düzenli olarak aktiviteye katilacaklarini belirtti. Bazi vatandaslar ise üzerlerinde uzun süredir evden çikamamanin verdigi bir rehavet oldugunu belirterek yapilan spor etkinligi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Profesyonel egitmeler tarafindan yaptirilan sabah sporu Nazilli'de 23 Nisan Parki'da, Didim'de Inönü Gençlik ve Spor Parki'nda, Kusadasi'nda Ismail Cem Baris ve Dostluk Meydani'nda, Söke'de Atatürk Parki'nda yapiliyor.

 

|