Büyükşehir Belediyesi cuma namazı öncesi maske dağıttı

Uzun bir aranın ardından bugün yeniden ibadete açılan camilerde, ilk cuma namazı kılındı. Koronavirüs önlemleri doğrultusunda camii avlularında sosyal mesafe kuralına göre kılınan cuma namazı öncesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri maske dağıttı.
Haber Tarihi: 01.06.2020

Uzun bir aranin ardindan bugün yeniden ibadete açilan camilerde, ilk cuma namazi kilindi. Koronavirüs önlemleri dogrultusunda camii avlularinda sosyal mesafe kuralina göre kilinan cuma namazi öncesinde Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri maske dagitti.

Vatandaslarin önlemler dogrultusunda seccadelerini yaninda getirdi ancak maskesiz gelenlerin bu eksigini Büyüksehir Belediyesi giderdi.

Aydin genelindeki tüm camilerde hazir bulunan Büyüksehir Belediyesi personeli tedbirleri eksiksiz hale getirmek için tüm camii cemaatine eksiksiz olarak maske dagitti.

Uygulamadan dolayi memnuniyetlerini belirten vatandaslar kendilerini düsündügü için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.