AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇILACAK DÜKKÂNLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre kapalı kalan ve 1 Haziran'da açılacak olan mekânların dezenfeksiyon işlemini gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: 01.06.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri koronavirüs salgini nedeniyle uzun süre kapali kalan ve 1 Haziran'da açilacak olan mekânlarin dezenfeksiyon islemini gerçeklestiriyor. Dezenfeksiyon islemi Aydin il genelinde yeni normallesme süreciyle birlikte açilacak olan kres, lokanta, kahvehane, spor tesisi gibi mekânlarin tamaminda yapiliyor.  Baskan Çerçioglu, kresler basta olmak üzere dezenfeksiyon isleminin düzenli araliklarla tekrarlanacaginin altini çizdi.

Mekân sahipleri dükkânlarinin açilacak olmasiyla birlikte hazirliklara girisirken Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin dezenfeksiyon ekipleri de onlara dezenfeksiyon islemlerinde yardimci oldu. Vatandaslar dükkânlarinin dezenfekte edilmesinden dolayi memnuniyetlerini dile getirirken yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Konuyla ilgili bir açiklama yapan Baskan Özlem Çerçioglu, "Koronavirüs salgininda yeni bir sürece giriyoruz. Her ne kadar bir normallesme süreci olsa da bizler yine de tedbirlerimizi almali ve sosyal mesafemizi korumaliyiz. Bu süreçte de Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimizin yaninda yer almaya devam ediyoruz. Vatandaslarimizin yeniden açilacak olan mekânlari gönül rahatligiyla gidebilmeleri için bu mekânlarin tamamini dezenfekte ediyoruz, bu islemi düzenli araliklarla yapmaya da devam edecegiz. Esnafimiza simdiden hayirli isler diliyoruz" ifadelerini kullandi.

Diger taraftan dezenfeksiyon islemlerinin yani sira yeniden açilacak olan dükkânlar da dahil olmak üzere Aydin genelindeki tüm esnafa Büyüksehir Belediyesi tarafindan maske ve dezenfektan dagitimina devam ediliyor.

 

|