BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BUHARKENT'TE ÇALIŞIYOR

Aydın'ın her köşesinde çalışmalara devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle Buharkent'te de uzun süre kapalı kalan ve bugün tekrar açılan mekânların dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 01.06.2020
|

Aydin'in her kösesinde çalismalara devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs salgini nedeniyle Buharkent'te de uzun süre kapali kalan ve bugün tekrar açilan mekânlarin dezenfeksiyon islemini gerçeklestirdi. Büyüksehir Belediyesi'nin koronavirüs salgini boyunca basarili bir yönetim sergiledigini belirten mahalle muhtarlari, esnaflar ve vatandaslar ise yapilan çalismalar için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Koronavirüs sürecinde Aydin'in her kösesinde toplum sagliginin korunmasi için her türlü önlemi alan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Buharkent'te de çalismalar yürüttü. Büyüksehir Belediyesi süreç boyunca gerek tedbir olarak kamusal alanlarin dezenfeksiyonu, gerek evden çikamayan vatandaslarin ihtiyaçlarinin giderilmesi, gerekse de vatandaslarin maske ve dezenfektan ihtiyaçlarini giderilmesi noktasinda var gücüyle çalisti.

Kendisi de kahvehane isleten Istiklal Mahallesi Muhtari Metin Gülgün, kendi isletmesi dahil yeniden açilacak olan lokanta, aperatif salonu, kahvehane gibi bütün mekânlarin dezenfekte edildigini belirtti.

Buharkent Esnaf Odasi Baskani Ülken: Büyüksehir her zaman yanimizda

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin her zaman esnafin yaninda yer aldigini belirten Buharkent Esnaf Odasi Baskani Namik Ülken ise "Salgin sürecinde yapilan çalismalardan çok memnun kaldik. Büyüksehir Belediyesi, sürecin bütün gereklerini yerine getirerek esnafimizin ve vatandaslarimizin yaninda yer aldi. Normallesme süreciyle birlikte berberler haftada bir kez düzenli olarak dezenfekte edilmeye baslandi. Hafta sonu da kahvehane, lokanta, aperatif salonu gibi 1 Haziran itibariyla açilan mekânlar dezenfekte edildi. Esnafimizi her zaman destekleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ediyoruz" ifadelerini kullandi.

 

|