BÜYÜKŞEHİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA CAN DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağında yiyeceksiz ve susuz kalan can dostları unutmadı.
Haber Tarihi: 15.05.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, sokaga çikma yasaginda yiyeceksiz ve susuz kalan can dostlari unutmadi. Büyüksehir Belediyesi’nin veteriner hekimleri, can dostlara sokaga çikma yasaginda Aydin genelinde hem yiyecek ve su sagladi hem de bakimlarini yapti. Nazilli’deki çalismaya Nazillili hayvanseverler de ortak oldu.

Sokaga çikma yasagiyla birlikte yiyeceksiz ve susuz kalma tehlikesiyle yüz yüze kalan sokaklarda yasayan can dostlarin imdadina Aydin Büyüksehir Belediyesi yetisti. Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’in tüm ilçelerinde yapilan çalismayla can dostlarin bakimlari yapilirken, uygun noktalara da yiyecek ve su birakildi. Nazilli’deki çalismaya hayvanseverler de katilirken, hayvanseverler duyarliligindan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.