AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİVATANDAŞI MASKESİZ BIRAKMIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi maske dağıtımına Efeler, Söke ve Nazilli’deki pazaryerlerinde devam etti.
Haber Tarihi: 15.05.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi,vatandaslarin en çok ihtiyaç duydugu ürün haline gelen maskelerin temini konusunda çalismalarini sürdürüyor.

On binlerce maske vatandasa dagitildi

Koronavirüsle (Covid 19) mücadele kapsaminda alinan tedbirleri araliksiz sürdüren Büyüksehir, pazaryerlerinde maske dagitimina devam etti. Efeler’deki pazar yerlerinde, Söke Yenikent Pazar Yeri ile Nazilli’deki Uzun Çarsi, Persembe ve Yeni Mahalle pazar yerlerinde,Aydin Büyüksehir Belediyesi Hizmet Agi (AYBA) personeli ile Büyüksehir Zabita ekipleri tarafindan maske dagitildi.

Önce bilgilendirme sonra maske

Pazaryerlerinde sosyal mesafe kuralina uyulmasi ve hijyen sartlarina dikkat edilmesi gerektigi konusunda bilgilendirme de yapan Büyüksehir personeli,maskeleri vatandaslara ve pazarcilara ilk elden ulastirdi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla on binlerce maskeyi vatandaslara temin eden Büyüksehir, maske dagitimini sehir içi otobüslerde de sürdürüyor. Dagitilan maskelerebu kadar kolay ulasilabildikleri için memnuniyetlerini belirten Aydinlilar, Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

 

|