Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden koronavirüsle mücadele edenlere baklava ikramı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına baklava ikram etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, salgın günlerinde fedakârca çalışanlara şükran borçlu olduklarını belirtti.
Haber Tarihi: 08.04.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, salgin günlerinde canla basla çalisan saglik çalisanlarina baklava ikram etti. Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, salgin günlerinde fedakârca çalisanlara sükran borçlu olduklarini belirtti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, gece gündüz demeden sahada var güçleriyle mesai harcayan çalisanlara baklava ikraminda bulundu. Koronavirüs salginiyla birlikte daha fazla mesai harcamaya baslayan ve salginla savasan Aydin'daki saglik çalisanlari da, kendilerinin yaninda yer aldigi için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

"Kendilerine minnettariz"

Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Özlem Çerçioglu, "Tüm toplumumuzun sagligi, saglik çalisanlarimiza emanet. Özellikle bugünlerdeki özverili çalismalarindan dolayi, kendilerine ne kadar tesekkür etsek azdir. Tüm saglik çalisanlarimiza Aydinlilar olarak minnet duygularimizi ifade ediyoruz. Kendilerine sükran borçluyuz" dedi.

 

|