Duraktaki koltuğu kendisine yuva yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı önlemler kapsamında mesai saatleri dışında belediye otobüsleri çalışmazken boş kalan duraklar can dostlara yuva oldu.
Haber Tarihi: 08.04.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin aldigi önlemler kapsaminda mesai saatleri disinda belediye otobüsleri çalismazken bos kalan duraklar can dostlara yuva oldu. Aydin'daki bir duraktaki koltugu kendisine barinak yapan can dost sokaktan geçenleri gülümsetti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu'nun "Evde kal, saglikli kal" çagrisi Aydin'da karsilik bulurken, belediye otobüslerini ve sehiriçi minibüslerini kullanan vatandas sayisi oldukça azaldi. Duraklarin bos kalmasini firsat bilen can dostlar da duraklari mesken edindi. Aydin'da belediyenin veteriner hekimleri tarafindan beslenen bir can dost duraktaki koltugu sahiplenerek kendisine yuva yapti.