Eczacılardan Topuklu Efe'ye Teşekkür

Eczacılar ve eczane çalışanları, koronavirüs tedbirleri kapsamında Aydın genelindeki bütün eczanelerin düzenli olarak dezenfekte edilmesini sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Haber Tarihi: 08.04.2020
|

Eczacilar ve eczane çalisanlari, koronavirüs tedbirleri kapsaminda Aydin genelindeki bütün eczanelerin düzenli olarak dezenfekte edilmesini saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Aydin Eczaci Odasi Baskani Sefa Karaarslan tarafindan resmi yaziyla yapilan tesekkür metninde "Koronavirüs salgini ile mücadelede etkin rol oynayan ve hastalarin en çok ugradigi yerlerden olmasi nedeniyle bulasma riskinin yüksek oldugu eczanelerimizin belediyeniz ekipleri tarafinda dezenfekte edilmesi suretiyle, eczacilarimiz, eczaci teknisyenlerimizin ve halk sagliginin korunmasina verdiginiz katkilardan dolayi çok tesekkür ederiz" denildi.

Çerçioglu: Eczaneler de risk altinda

Eczanelerin saglik sisteminin ilk adimi oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu, "Saglik sistemimizin ayakta kalabilmesi için eczanelerimizin açik kalmasi ve islerine devam etmeleri çok önemli. Bunun yaninda bagisiklik sistemi zayiflamis kisilerin ilaç ihtiyaçlarini karsilamak için gitmek zorunda olduklari eczaneler risk altinda bulunuyor. Bu sebeple diger birçok kamuya açik isyeri ve alan gibi eczanelerimizi de düzenli olarak dezenfekte ediyoruz" ifadelerini kullandi.

 

|