Topuklu Efe'den Yeni Dezenfekte İstasyonları

Geçen günlerde kamu kurumlarının ve vatandaşların yararlanması için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan dezenfekte istasyonlarına yenileri eklendi.
Haber Tarihi: 08.04.2020
|

Geçen günlerde kamu kurumlarinin ve vatandaslarin yararlanmasi için Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan hizmete açilan dezenfekte istasyonlarina yenileri eklendi. Kamuya ait araçlardan gelen yogun talepler nedeniyle Kusadasi ve Nazilli'de de yeni dezenfekte istasyonlari açildi.

Koronavirüs salginina karsi önlemler almaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi “Dezenfekte Istasyonu” sayisini da artirdi. Yeni dezenfekte istasyonlari Kusadasi'nda Yavansu Mahallesi Hüseyin Can Bulvari'nda ve Nazilli Otogari'nin içerisinde kuruldu. Ücretsiz olan dezenfekte istasyonlari ihtiyaci olan ve kamuya hizmet veren sehir içi minibüsleri, taksiler, nakliye araçlari, kamuya ait araçlar gibi bütün araçlar için kullanilabiliyor.

Konuyla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, toplum sagligi vurgusu yapti. Tüm toplu tasima araçlarinin düzenli araliklarla dezenfekte edilmesinin salginin yayilmasini önleme noktasinda önemli oldugunun altini çizen Baskan Çerçioglu, "Vatandaslarimizdan ve kurumlardan gelen yogun talep dogrultusunda dezenfeksiyon istasyonlarimizin yenilerini açtik. Ücretsiz sundugumuz bu hizmetimizden araçlarini dezenfekte ettirmek isteyen tüm toplu tasima araç sahipleri ve bütün kamu kurumlari yararlanabilir" ifadelerini kullandi. 

 

|