Aydın Büyükşehir Belediyesi tüm kamu kurumlarını ilaçlıyor

Coronavirüs salgınına karşı tedbirleri en üst seviyeye çıkaran Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde pek çok kamu kurumuna dezenfeksiyon işlemleri konusunda destek oluyor.
Haber Tarihi: 18.03.2020
|

Coronavirüs salginina karsi tedbirleri en üst seviyeye çikaran Aydin Büyüksehir Belediyesi, il genelinde pek çok kamu kurumuna dezenfeksiyon islemleri konusunda destek oluyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Halk sagligi adina Aydin’da ihtiyaç duyan tüm kurumlara destek vermeye devam edecegiz” dedi.

Türkiye'de de vaka sayisi hizla artan coronavirüs salginina karsi tedbirleri sikilastiran Aydin Büyüksehir Belediyesi, belediye bünyesinde alinan tedbirlere ek olarak diger kamu kurum ve kuruluslarina da dezenfeksiyon destegi veriyor. Ekipler, Aydin'da Emniyet Müdürlügü, kaymakamliklar ve jandarma noktalari basta olmak üzere il genelindeki cezaevleri, okullar, postaneler, otobüs ve minibüs terminalleri, tüm toplu tasima araçlari, camiler, itfaiye binalari, otoparklar gibi ortak kullanim alanlarinin tamaminda dezenfeksiyon islemi uyguluyor.

 “TOPYEKÛN MÜCADELE”

Yapilan çalismalarla ilgili açiklamada bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tüm kamu kurumlarina destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Virüsün yayilmamasi için topyekûn önlem alinmasi gerektigini hatirlatan Baskan Çerçioglu, "Tüm kamu kurumlarimizla uyum içerisinde, talep edilen her ortak kullanim alanini dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edecegiz. Bizler salgina karsi önlemimizi aliyoruz. Vatandaslarimizin da kisisel hijyen kurallarina riayet edeceklerine eminim. Büyüksehir Belediyesi olarak halk sagligi adina Aydin’da ihtiyaç duyan tüm kurumlara destek vermeye devam edecegiz. Aydin Il Saglik Müdürlügümüzle de koordineli bir sekilde çalismayi sürdürüyoruz" diye konustu.

Vatandaslar ise yapilan çalismalar için Büyüksehir Belediyesi ekiplerine ve Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

|