Büyükşehir Belediyesi salgın hastalıklara karşı teyakkuzda

Aydın Büyükşehir Belediyesi, “Sarı Bina” olarak adlandırılan ana hizmet binasını, salgın hastalıklara karşı dezenfekte etti.
Haber Tarihi: 09.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, “Sari Bina” olarak adlandirilan ana hizmet binasini, salgin hastaliklara karsi dezenfekte etti. Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, salgin hastaliklara karsi her türlü önlemi aldiklarini belirtti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, veznelerinde yaptigi rutin ilaçlamanin yani sira ana hizmet binasinin tamaminda ortak kullanim alanlarini da dezenfekte etti. Saglik Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan gerçeklestirilen çalismalar kapsaminda, vatandaslarin yogun olarak kullandigi çocuk oyun alanlari, toplu tasima araçlari ve otobüs terminalleri de rutin olarak dezenfekte ediliyor.

"Vatandaslarimizin sagligini önemsiyoruz"

Yapilan çalismalarla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, amaçlarinin salgin hastaliklarin önüne geçmek oldugunu söyledi. Baskan Çerçioglu, "Vatandaslarimizin sagligini önemsiyoruz. Salgin hastalik olasiligina karsilik rutin olarak dezenfeksiyon islemlerimize devam ediyoruz. Ortak kullanim alanlarinda tam bir hijyen saglayarak salgin hastaliklara karsi tedbirlerimizi almaya devam edecegiz" diye konustu.

 

|