Aydınlı çocuklar bilgi yarışmasıyla hem eğlendi hem öğrendi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocuklara yönelik öğretici bilgi yarışması düzenledi.
Haber Tarihi: 09.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, çocuklara yönelik ögretici bilgi yarismasi düzenledi. Ilçelerdeki elemelerde basari olan 42 ögrencinin katildigi yarismada çocuklara sözel, sayisal, genel kültür, çoklu yetenek sorularinin yani sira sesli sorular da soruldu. Yarismaya katilan tüm çocuklara hediyeler dagitildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgi yarismasina, 17 ilçedeki elemelerde basarili olan 42 çocuk katildi. Altinci ve yedinci sinif ögrencilerinin katildigi yarismada çocuklara sözel, sayisal, genel kültür, çoklu yetenek sorularinin yani sira sesli sorular da soruldu. Birbirleriyle yarisarak keyifli vakit geçiren çocuklarin aileleri de çocuklarina destek vermek için kültür merkezinde hazir bulundu.

Yarismayi altinci siniflarda Atça Kültür Merkezi'nden Asya Alaca, Yüksel Yalova Kültür Merkezi'nden Asli Melek Solmaz ile Karpuzlu Kültür Merkezi'nden Utku Berk Çay'dan olusan grup birinci olarak tamamladi. Yedinci siniflarda ise Kösk Kültür Merkezi'nden Idal Bilgin, Incirliova Kültür Merkezi'nden Mustafa Sapmaz ve Adnan Menderes Kültür Merkezi'nden Elif Sude Tohumeken'den olusan grup birinci oldu.

Yarismaya katilan tüm çocuklara katilim belgesinin yani sira sürpriz hediyeler de dagitildi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu da yarismaya katilan tüm çocuklari tebrik etti.

 

|