THY Aydın’da Çakıldı

Aydın’ın Sultanları Aydın’da voleybol resitali yaşattı. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ligin iddialı takımlarından olan ve bütçesi Aydın’ın Sultanları’nın üç katı olan THY’yi sahadan sildi:3-0.
Haber Tarihi: 09.03.2020
|

Aydin’in Sultanlari Aydin’da voleybol resitali yasatti. Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi ligin iddiali takimlarindan olan ve bütçesi Aydin’in Sultanlari’nin üç kati olan THY’yi sahadan sildi:3-0. Seyirciler 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü’nde gelen muhtesem galibiyeti coskuyla kutladi.

Maça hizli baslayan Aydin’in Sultanlari Mimar Sinan Spor Salonu’daki ilk seti 25-18 önde kapatti. Ilk setteki basarili oyununu ikinci sete de tasiyan Aydin Büyüksehir Kadin Voleybol Takimi bu seti de önde bitirdi: 25-17. Bir ara geriye düstügü üçüncü seti de 25-20 önde kapatan Aydin’in Sultanlari böylelikle bütçesi yaklasik üç kati fazla olan THY’yi kendi evinde yenmeyi bildi.

Maçi seyircilerle birlikte izleyen Baskan Çerçioglu, maç öncesi kadin voleybolcularin Kadinlar Günü’nü kutladi ve takim kaptanlarina çiçek takdim etti. Takimin basarili bir oyunla THY’yi maglup ettigini belirten Baskan Çerçioglu, takima izlettikleri voleybol resitali için tesekkür etti. Maç kalabalik bir seyirci önünde oynanirken Baskan Çerçioglu tüm Aydinlilari Avrupa kupalarina katilim mücadelesi veren Aydin’in Sultanlari’ni ileriki maçlarda da desteklemeye çagirdi.

 

 

|