Büyükşehir Belediyesi Aydın’da yolları yeniliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Çine'nin yollarını yeniledi.
Haber Tarihi: 09.03.2020
|

 Aydin Büyüksehir Belediyesi, il genelinde sürdürdügü çalismalar kapsaminda Çine'nin yollarini yeniledi. Belediye ekipleri pek çok ilçede ise altyapi çalismalarina devam ediyor.

Çine’de Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri tarafindan sürdürülen çalismalar kapsaminda Sehler Caddesi'nde altyapi ve kazi çalismalarinin ardindan sicak asfalt serimi yapildi. Yol yenileme çalismasindan memnun olan vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Didim'in Aytepe Caddesi'nde, Germencik'in Balatçik Mahallesi'nde ve Kuyucak'in Horsunlu Mahallesi'nde de altyapi çalismalari devam ediyor. Altyapi çalismalarinin tamamlanmasiyla birlikte, buralarda da yollar yenilenecek.

"YENILEME ÇALISMALARIMIZ SÜRECEK"

Asfaltlama çalismalariyla ilgili degerlendirmede bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Aydinlilara söz verdigimiz gibi Aydin'da yapilmamis yol birakmayacagiz. Aydin'in her ilçesine yatirimimiz devam ediyor. Yapilan yollar ilçelerimize hayirli olsun. Yenileme çalismalarimiz sürecek" diye konustu.

 

 

|