Başkan Çerçioğlu: Şehitlerimizi minnetle anıyoruz

Aydın, İncirliova'da Şehitler İçin Yürüdü
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Suriye’nin Idlib kentinde meydana gelen saldirida sehit olan 34 askerimiz için Aydin’in Incirliova ilçesinde “Sehitlere Saygi Yürüyüsü” gerçeklestirildi. Binlerce vatandasin katildigi yürüyüste Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Vatanimiz için hayatini kaybetmis tüm kahraman sehitlerimizi minnetle aniyoruz” dedi.

Incirliova’da Yahya Ümit Orbay Meydani’nda bir araya gelen binlerce vatandas, ellerinde Türk Bayragi ve Atatürk posterleri ile yürüyüse geçti. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun yani sira, Millet Ittifaki’ni olusturan Cumhuriyet Halk Partisi ve IYI Parti üyeleri de yürüyüste hazir bulundu. Yoldan geçen araçlardaki vatandaslar da korna çalarak yürüyüse destek verdi. Yürüyüste ayrica yüzlerce metre uzunlugunda Türk bayragi da açildi.

Yürüyüse Baskan Çerçioglu’nun yani sira CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, IYI Parti Aydin Il Baskani Cemal Sari, Incirliova Belediye Baskani Aytekin Kaya, Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Yenipazar Belediye Baskani Mehmet Yüsran Erden, Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer, Söke Belediye Baskani Levent Tuncel, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ile Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes de katildi.

“SEHITLERIMIZIN ACISI YÜREGIMIZDE”

Tüm Türkiye'nin sehitler için tek yürek oldugunu belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Vatanimiz için hayatini kaybetmis tüm kahraman sehitlerimizi minnetle aniyoruz. Bugün burada tüm Aydinlilar tek yürek olduk ve sehitlerimizi aniyoruz, onlarin acisini yüregimizde yasiyoruz. Bu vesileyle bir kez daha basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini, vatanlari ugruna hayatini kaybetmis tüm kahraman askerlerimizi rahmetle aniyoruz. Tüm gazilerimize de minnet duygularimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandi.

 

 

|