Aydın Büyükşehir Belediyesi çocukların oyun alanlarını dezenfekte etti

Son dönemde artan salgın hastalıklara karşı harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da çocukların yoğun olarak kullandığı parkları ve oyun gruplarını dezenfekte etti.
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Son dönemde artan salgin hastaliklara karsi harekete geçen Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'da çocuklarin yogun olarak kullandigi parklari ve oyun gruplarini dezenfekte etti. Ekipler ayrica Büyüksehir Belediyesi ile Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) veznelerinde de dezenfeksiyon çalismasi yaparak, vatandaslarin yogun olarak kullandigi alanlari hijyenik hale dönüstürdü.

Daha önce toplu ulasim araçlarinda ve otobüs terminallerinde hijyen çalismasi yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Saglik Isleri Dairesi Baskanligi tarafindan yürüttügü çalismalar kapsaminda il genelindeki parklari ve çocuk oyun gruplarini ilaçlayarak dezenfekte etti. Ekipler ayrica vatandaslarin yogun olarak islem yaptigi Büyüksehir Belediyesi ve ASKI veznelerinde de dezenfeksiyon çalismasi yapti. Vatandaslar salgin hastaliklara karsi tedbir amaçli yapilan çalismalar nedeniyle Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

ÇERÇIOGLU: “HALK SAGLIGINI ÖNEMSIYORUZ”

Yapilan çalismalara yönelik degerlendirmede bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Çocuklarimiz basta olmak üzere vatandaslarimizin kis aylarinda etkisini yogun olarak gösteren salgin hastaliklara karsi korunmasi önceliklerimiz arasinda. Bunun için ortak kullanim alanlarinda düzenli olarak dezenfeksiyon islemlerimize devam ediyoruz. Aileler çocuk parklarimiza çocuklarini gönül rahatligiyla getirebilir. Vatandaslarimiz da veznelerimizi hastalik riskini düsünmeden kullanabilir. Vatandaslarimizin yogun olarak kullandigi alanlarda tam bir hijyen saglayarak salgin hastaliklara karsi tedbirlerimizi almaya devam edecegiz" seklinde konustu.

 

|