Aydın Büyükşehir'den İdlib Şehitlerimiz İçin Lokma ve Pilav Hayrı

Aydın Büyükşehir Belediyesi 27 Şubat'ta İdlib'de şehit olan 34 kahraman askerimiz için lokma ve pilav hayrı dağıtıyor.
Haber Tarihi: 03.03.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi 27 Subat'ta Idlib'de sehit olan 34 kahraman askerimiz için lokma ve pilav hayri dagitiyor. Tüm sehitlerimizi minnetle andiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Temennimiz bütün askerlerimizin evlerine sag salim dönebilmeleri. Dualarimiz askerlerimizle birlikte" dedi.

Lokma ve pilav hayri Suriye'nin Idlib bölgesinde saldiriya ugrayarak sehit olan 34 kahraman askerimiz için Efeler, Nazilli, Söke ve Koçarli'da saat 12'de; Buharkent ve Incirliova'da saat 16'da gerçeklestirilecek. Incirliova'daki hayra Baskan Çerçioglu da katilacak.

Sehitleri rahmet ve minnetle andiklarini belirten Baskan Çerçioglu "Milletimizin basi sag olsun. Yarali askerlerimizin de bir an önce sagliklarina kavusmalarini temenni ediyoruz" diye konustu.