AYDIN BÜYÜKŞEHİR KARLA MÜCADELE EDİYOR

Aydın’da kar yağışı etkisini gösterdi
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri Aydin’in yüksek kesimlerimde sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yagisi sonrasi çalisma baslatti. Çalismalarda is makineleriyle yollar açilarak vatandaslarin hayatinin etkilenmemesi saglandi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, acil müdahalelere karsi ekiplerin hazir bekletildigini bildirdi.

Kar yüksekliginin yer yer 20 santimetreye ulastigi Kuyucak’in Belenova, Ovacik, Musakolu ve Yesildere; Buharkent’in Ericek, Yarpuzlu; Kösk’ün Sariçam mahallelerinde yapilan çalismalarda yollar ulasima açilirken tuzlama çalismasi da yapildi. Diger taraftan kar yagisinin etkisini gösterdigi Efeler’deKaraköy, Zeytinköy ve Pasayaylasi’nda da kar küreme ve tuzlama çalismalari devam ediyor.

ÇERÇIOGLU:EKIPLERIMIZ 24 SAAT HAZIR BEKLIYOR

Çalismalara yönelik açiklamalarda bulunan Baskan Çerçioglu, “Ekiplerimiz olusabilecek olumsuzluklara karsi 24 saat hazir bekliyor. Mahallelerimizin yollarini ulasima açtik ve olusabilecek olumsuzluklarin önüne geçtik. Ekiplerimiz kis aylari boyunca 24 saat esasina göre görev yapmaya devam edecek” dedi. Baska Çerçioglu, yola çikacak sürücülerin karli yollar için gerekli ekipmanlari yanlarinda bulundurmalari gerektigini hatirlatti.

 

|