Büyükşehir’den yüzbinlerce Aydınlı’ya kandil lokması

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı yaklaşırken, üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaib Kandili’nde 17 ilçede yüzbinlerce kişiye hayır lokması ve pilav dağıttı.
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ramazan ayi yaklasirken, üç aylarin baslangici olarak kabul edilen Regaib Kandili’nde 17 ilçede yüzbinlerce kisiye hayir lokmasi ve pilav dagitti. Vatandaslarin kandilini kutlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “Mübarek üç aylarin saglik, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Regaib Kandili nedeniyle Aydin’in 17 ilçesinde hayir lokmasi dagitan Aydin Büyüksehir Belediyesi Nazilli, Çine ve Germencik gibi ilçelerde ayrica pilav da dagitti. Ilçe meydanlarina kurulan stantlari ziyaret eden yüzbinlerce vatandasin ise mutlulugu gözlerinden okundu. Vatandaslar kandil gününe verdigi deger ve hayir lokmalari nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Aydinlilarin RegaibKandili’ni kutlayan Özlem Çerçioglu ise, “Böylesi rahmet ve bereket günleri, birligimizi beraberligimizi pekistiren önemli günlerdir. Ramazan’in müjdecisi mübarek üç aylarin saglik, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, tüm hemsehrilerimizinRegaibKandili’ni kutluyorum.” diye konustu.

 

 

|