Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden Nazilli’de bahar temizliği

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bahar temizliği yapıldı.
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Aydin’in Nazilli ilçesinde bahar temizligi yapildi. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Nazilli Belediyesi ekiplerinin ortak çalismasiyla gerçeklestirilen temizlik kapsaminda Bagcilli, Karahalli ve Ketenova mahallelerinde meydan, yollar ve dere kenarlari temizlenerek bahara hazir hale getirildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ile Nazilli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan bahar temizligi kapsaminda agaç budama, yabani ot temizligi ve çim biçme çalismalari yapilirken temizlik ekipleri tarafindan da baglanti yollari ve sokaklar süpürüldü. Halk sagligini tehlikeye atabilecek olumsuzluklari önlemek amaciyla Bagcilli, Karahalli, Ketenova mahallelerinde detayli temizlik yapildi.

MUHTARLARDAN TESEKKÜR

40 personelin katildigi temizlik çalismalari kapsaminda ayrica sokaklardaki pet sise, poset gibi çöpler ve moloz atiklari da toplanarak çevre kirliligi ortadan kaldirildi. Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi'nin uyumlu çalismalarindan memnun olduklarini dile getiren mahalle muhtarlari, temizlik çalismalarini yakindan takip etti. Muhtarlar mahallelerinde yapilan çevre temizligi nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan'a tesekkür etti.

 

 

|