Aydın'da otobüs terminalleri dezenfekte edildi

Aydın Büyükşehir Belediyesi son dönemde artan salgın hastalıklara karşı harekete geçti.
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi son dönemde artan salgin hastaliklara karsi harekete geçti. Yolcu hareketliliginin yogun olarak yasandigi Aydin ve Nazilli otobüs terminallerinde dezenfeksiyon çalismasi yapan belediye ekipleri, toplu ulasim araçlarini da ilaçlayarak hijyen sagladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan tedbir amaçli olarak Nazilli ve Aydin otobüs terminallerinde dezenfeksiyon islemi gerçeklestirdi. Mevsim degisikliklerinden kaynakli etkisini gösteren salgin hastaliklara karsi yapilan dezenfeksiyon çalismasiyla yolcu sirkülasyonunun yogun oldugu otobüs terminallerinde tam bir hijyen saglandi. Vatandaslar ise çalismalardan dolayi memnuniyetini dile getiriyor.

TOPLU TASIMA ARAÇLARI DA ILAÇLANDI

Dezenfeksiyon çalismalari kapsaminda toplu tasima araçlari da ilaçlandi. Sari Civcivler basta olmak üzere tüm toplu ulasim araçlarini dezenfekte eden ekipler, çalismalarin belirli periyodlarla devam edecegini belirtiyor.

Yapilan temizlik islemlerine iliskin açiklamalarda bulunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, tedbir amaçli dezenfeksiyon islemine önem verdiklerinin altini çizdi. Baskan Çerçioglu, "Özellikle ortak kullanim alanlarinda hijyene daha fazla önem veriyoruz. Vatandaslarimiz Aydin'da toplu tasima araçlarimizi ve otobüs terminallerimizi gönül rahatligiyla kullanabilir. Olasi salgin hastaliklara karsi tedbirimizi almaya devam edecegiz" diye konustu.

 

|