Aydın Büyükşehir Belediyesi Germencik’te yolları yeniliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Germencik ilçesi Balatçık Mahallesi'nin yollarını yeniliyor.
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Germencik ilçesi Balatçik Mahallesi'nin yollarini yeniliyor. Toplam 2 bin 300 metre sicak asfalt çalismasinin yapilacagi mahallede kazi çalismalarinin ardindan temel malzeme serimine geçildi. Belediye yol çalismasini bitirdikten sonra mahallede 2 bin metrekare de kaldirim çalismasi yapacak. Yollarin yenilenmesinden dolayi mutlulugunu dile getiren mahalle sakinleri, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ediyor.

Aydin'dan yerel turizm açisindan önemli bir konuma sahip olan, ilçe sakinlerinin Selatin Köy Pazari’na ulasim hatti olan Balatçik mahallesi yolunda Aydin Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin çalismalari hizla ilerliyor. Subat ayi basinda baslanan çalismalarda kazi çalismalari bitirilirdi. Temel malzeme serimine geçilen yolda çalismalarin mart ayi içerisinde bitirilmesi planlaniyor. Yol çalismasi bitirildikten sonra mahallede 2 bin metrekare de kaldirim çalismasi yapilacak.

MAHALLE SAKINLERI MEMNUN

Mahallelerinde Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi tarafindan yapilan altyapi çalismalarinin bitirildigini, yol yatirimiyla birlikte mahallenin çehresinin degisecegini belirten Balatçik Mahalle Muhtari Ibrahim Köylü, yapilan çalismalardan dolayi büyük memnuniyet duyduklarini belirtti. Eski yolun bozuk olmasindan dolayi kazalarin yasandigini ifade eden Köylü "Mahallem daha önce böyle hizmet almamisti. Baskanimiz Çerçioglu'nun mahallemize birçok hizmeti oldu. Altyapi çalismalarinin yani sira AYBA da mahallemde iyi bir çalisma yürütüyor. Yapilan hizmetler için Baskan Çerçioglu'na çok tesekkür ediyoruz" seklinde konustu. Yollarin yenilenmesinden dolayi mutlulugunu dile getiren mahalle sakinleri de Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na ve çalismayi yürüten ekiplere tesekkür ediyor.

 

|