ASKİ’den Nazilli’de kanalizasyon çalışması: Vatandaşlar memnun

İl genelinde önemli altyapı çalışmalarına imza atan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'de kanalizasyon hattı yapımına devam etti.
Haber Tarihi: 03.03.2020
|

Il genelinde önemli altyapi çalismalarina imza atan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'de kanalizasyon hatti yapimina devam etti. Üst yapi konusunda da çalisan Büyüksehir Belediyesi’nin hizmetleri ilçe sakinlerinin yüzünü güldürdü. Mahalle muhtarlari ise Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Ilçe sakinlerinin taleplerini dikkate alan Aydin Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Nazilli’de altyapi çalismalarina hiz verirken, ihtiyaç duyulan bölgelerde yagmur suyu hatti döseme çalismasi gerçeklestirdi. Durasilli Mahallesi'nde, siddetli yagislar sonucu meydana gelebilecek su baskinlarina karsi önlem alan ekipler, yagmur suyu hatti çekti. Demirciler Mahallesi'nde ise yapilan çalismalarla ihtiyaç duyulan bölgeye kanalizasyon hatti dösendi. Dügün salonu, okul ve evlerin oldugu üst bölgeye çekilen hatla birlikte mahalledeki kanalizasyon çalismasi tamamlandi. Büyüksehir belediyesinin bu çalislari ilçe sakinlerini yüzünü güldürürken, mahalle muhtarlari, altyapi hizmetinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve ASKI çalisanlarina tesekkür etti.

“VATANDASLARIN TALEPLERINE KULAK VERDIK”

Vatandaslarin taleplerini dinlediklerini ve talepler dogrultusunda hizmet ürettiklerini vurgulayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Il genelinde alt yapi çalismalarini önemsiyoruz. Nazilli’deki vatandaslarimizi dinledik. Taleplerini aldik. Biliyorsunuz kis aylari yogun yagislar yasaniyor. Bu anlamda Nazilli’de de alt yapi ihtiyaci olan mahallelerimizde ASKI olarak çalismalarimizi gerçeklestirdik. Nazilli’deki hemsehrilerimize hayirli olsun. Aydinlilarin huzur ve refah içinde yasamasi için çalismalarimiz devam edecek” diye konustu.

 

|