AYDIN BÜYÜKŞEHİR'İN KUŞADASI ALTYAPISINA YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü Kuşadası'nda sürdürdüğü çalışmalarına yeni yerleri de eklemeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 24.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Genel Müdürlügü Kusadasi'nda sürdürdügü çalismalarina yeni yerleri de eklemeye devam ediyor. Kusadasi'nin çesitli noktalarinda devam eden çalismalara balik hali de eklendi. ASKI ekipleri Kusadasi'nin en islek noktalarindan olan balik halinde mevcut kanalizasyon hattini yenilemeye basladi.

Çalismayla uzun yillar boyunca bölgede kanalizasyon sorunu yasanmayacak. ASKI'nin Aydin'in her noktasinda yil boyunca çalismaya devam ettiginin altini çizen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise turizmin gözbebegi olan Kusadasi'nin altyapisina özel önem verdiklerini söyledi. Baskan Çerçioglu "Turizm bölgemizde yaptigimiz çalismalara bir yenisini daha ekledik. Kusadasi'na gelen turistlerin ugramadan geçmedikleri balik halini altyapisini kisa bir sürede tamamlayip vatandaslarimizin kullanimina açacagiz" ifadelerini kullandi.

 

|