Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine'de vatandaşlarla buluştu

Vatandaşlarla doğrudan yaşadıkları mahallelerde buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'nden taleplerini doğrudan kendilerinden dinliyor.
Haber Tarihi: 06.02.2020

Vatandaslarla dogrudan yasadiklari mahallelerde bulusmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehir Belediyesi'nden taleplerini dogrudan kendilerinden dinliyor. Büyüksehir Belediyesi bürokratlari dün aksam Çine'de üç farkli mahallede yapilan toplantilarda vatandaslarin taleplerini dinledi.

Çine'nin Altinova, Cumali ve Bahçearasi mahallelerinde yapilan toplantilarda vatandaslarin mahallelerine yapilmasini istedikleri yatirimlarla ilgili görüs alisverisinde bulunulurken yapilan yatirimlarla ilgili bilgi de verildi.

Vatandaslar Büyüksehir Belediyesi'nin mahallelerine ve Çine'ye yaptigi yatirimlardan duyduklari memnuniyeti dile getirirken, yapilan yatirimlar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.