KOÇARLI MUHTARLARI: BÜYÜKŞEHİRLE ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi mahallelerin taleplerini dinlemeye devam ediyor
Haber Tarihi: 06.02.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin genelindeki muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin taleplerini dogrudan muhtarlardan dinlemeye devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekili Evrim Karakoz geçen günlerde ilk grubuyla yapilan toplantinin ardindan ikinci grup Koçarli muhtarlariyla dün bir araya geldi. Muhtarlar mahallelerinin ihtiyaçlarini ve taleplerini iletirken Aydin Büyüksehir Belediyesi'yle çalismaktan mutlu olduklarini söyledi.

Baskanvekili Karakoz'la yapilan toplantida CHP Koçarli Ilçe Baskani Hakan Akin da hazir bulundu. Büyüksehir Belediyesi'nin mahallelerine yaptigi yatirimlardan çok memnun olduklarini belirten muhtarlar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na yapilan yatirimlar için tesekkür etti.

Üçüncü grup Koçarli muhtarlariyla da önümüzdeki günlerde toplanti yapilarak talepleri dinlenecek.