'BİR BARDAK ÇORBA İÇİMİZİ ISITIYOR'

Çine'de vatandaşlar her pazarda dağıtılan çorbalardan memnun
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin genelinde kurulan her pazarda dagitilan çorbalardan alan vatandaslar uygulamadan memnun olduklarini söyledi. Çine'de persembe pazarinda çorbalarini alan vatandaslar uygulamanin devam etmesini isteyip "Özellikle soguk günlerde soguktan üsürken Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin dagittigi çorba içimizi isitiyor. Allah baskanimiz Özlem Çerçioglu'ndan razi olsun" dedi.

Pazara Karakollar Mahallesi'nden gelen Ali Küçükkolcu "Biz evimizde bu çorbayi içemiyoruz. Bu çorba bizim için bir velinimet. Çok memnunuz" ifadelerini kullanirken Asude Tekkas "Kendisi gibi, gülüsü gibi sicacik bir çorba ikram ettigi için Özlem Baskanimiza tesekkür ediyorum. Hatta çorba benim yaptigimdan da güzel olmus" dedi.

Vatandaslarin birçogunun ekonomik zorluk içerisinde oldugunun altini çizen Çineli Abidin Duran "Bu çorba bir dükkânda 10 lira. Acaba buradaki insanlardan kaç tanesi 10 lira vererek çorba içebilir. Bu kis ayinda düsünüp ikram eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na tesekkür ederiz. Pazarci esnafi için bu çorba bir velinimet" seklinde konustu.

Pazarci esnafi Selma Erdogan ise "Soguk havalarda bir bardak çorba içimizi isitiyor. Baskasini bilemem ama benim için çok iyi. Soguk havalarda burada ayaklarimiz donuyor, üsüyoruz; bir bardak çorba içimizi isitiyor. Yani Allah razi olsun" seklinde konustu.

 

|