BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: AYDINLILARI AMATÖR DENİZCİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Liman Başkanlığı"yla ortak bir çalışmayla amatör denizciler yetiştiriyor
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Liman Baskanligi'yla ortak bir çalismaya imza atarak Aydinlilarin amatör denizci belgesi ve kisa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi almalarini saglamaya devam ediyor. Simdiye kadar yüzlerce Aydinli amatör denizcilik ve kisa mesafe telsiz operatörlügü belgesini alirken Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu da tüm Aydinlilari denizcilik kültürünün yerlesmesi için belgelerini almaya davet etti.

Kusadasi Liman Baskanligi'yla Aydin Büyüksehir Belediyesi Denizcilik Dairesi Baskanligi koordinasyonunda düzenlenen programda önce egitimler veriliyor sonrasinda da sinavlar yapiliyor.

Amatör denizci belgesi ve kisa mesafe telsiz operatörü yeterlilik belgesi sinavlari 7 Subat Cuma günü Didim Ticaret Odasi'nda, 14 Subat Cuma günü Kusadasi Ticaret Odasi'nda, 15 Subat Cumartesi günü ASKI Nazilli Hizmet Binasi'nda ve 4 Mart Çarsamba günü Sükran Güngör Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda yapilacak.  

Basvurular "www.adbs.uab.gov.tr" adresinden online olarak yapilabilirken bilgi almak isteyen Aydinlilar 0256 614 10 25 No'lu telefondan bilgi alabilirler.

 

 

 

|