NAZİLLİ'DE BİRLİKTEN KUVVET DOĞUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Belediyesi'yle ortak çalışmalar yürütüyor
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi ile Nazilli Belediyesi, uyum içinde birlikte çalismaya devam ediyor. Kanalyolu'nda alt yapi ve üst yapi çalismalarina hizla devam eden ekipler, Isiklar Mahallesi ve Yeni Mahalle 151 Sokak'ta ortak çalismaya imza atti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi, Nazilli'nin merkez ve kirsal ilçelerinde ortak çalismalari araliksiz sürdürüyor. ASKI ve Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü personeli ile 61 Sokak'ta (Kanal Yolu) altyapi ve üstyapi çalismasina devam eden ekipler, Isiklar Mahallesi'nde çevre temizligi gerçeklestirdi. Temizlik Isleri ile Park ve Bahçe Müdürlügü ekiplerinin katildigi çalisma kapsaminda, yol kenarlarina gelisigüzel atilan çöpler ve görüntü kirliligi yaratan moloz vb. kalintilar toplandi. Özenli ve titiz çalisan ekipler, uzayan otlari da biçerek tüm sokaklarda düzenleme gerçeklestirdi. Çalismalar süpürme islemiyle sona erdi ve mahalle tertemiz bir görünüme kavustu.

Isiklar Mahallesi'nde her iki belediye tarafindan yapilan hizmetlerden memnun oldugunu ifade eden mahalle muhtari Mustafa Karabulut, "Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi mahallemizde kapsamli bir çevre temizligi gerçeklestirdi. Yapilan çalisma sonucu sokaklarimiz tertemiz oldu. Geçtigimiz hafta mahallemizde meydana gelen yanginin ardindan Özlem baskanimiz da Kürsat baskanimiz da gerekli destegi vererek yanimizda durdu ve bizlere yardimci oldu. Yaralarimizi sarmaya devam ediyoruz.  Insallah bundan sonra da en iyi sekilde hizmet almaya devam edecegiz. Mahallem adina Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan'a tesekkür ediyorum" dedi.

Diger taraftan Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ile Nazilli Belediyesi Park Bahçe Müdürlügü bir baska çalismayi da Yeni Mahalle 151 Sokak'ta gerçeklestirdi. Sokakta bulunan çam agaçlarindaki uzayan ve kuruyan dallarini budayan ekipler, rüzgârli ve firtinali havalarda tehlike olusturabilecek dallari keserek önlem aldi. Bazi çam agaçlarinin uzayan dallari nedeniyle evlerinin günes görmedigini ifade eden vatandaslar, yapilan çalisma nedeniyle belediye ekiplerine tesekkür etti.

 

|