AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri Aydın genelinde çalışmaya devam ediyor. İlçe merkezleri ve kırsal mahallelerde ağaç bakım, budama, ot temizliğine devam eden ekipler peyzaj çalışmalarıyla da Aydın'ı daha da güzelleştiriyor.
Haber Tarihi: 03.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri Aydin genelinde çalismaya devam ediyor. Ilçe merkezleri ve kirsal mahallelerde agaç bakim, budama, ot temizligine devam eden ekipler peyzaj çalismalariyla da Aydin'i daha da güzellestiriyor.

Efeler'de Kozyatagi Kuvayi Milliye Meydani'nda peyzaj çalismasi yapan ekiplerin bu çalismasi vatandaslardan tam not aldi. Bati Gazi Bulvari'nda yol kenarlarina turunç fidanlari dikilirken refüje ise simsir fidanlari dikildi.

Diger taraftan Buharkent ve Kuyucak ilçelerinde büyüksehir belediyesinin sorumluluk alanindaki tüm caddelerde budama çalismasi gerçeklestiren ekipler, kuruyan ve tehlike arz eden agaçlarin dallarini keserek temizledi. Il genelindeki park ve yesil alanlarda periyodik bakim çalismalari devam ederken, köy baglanti yollarinda uzayan yabani otlar, görüntü kirliligi olusturmamasi için ot biçme makineleri ile biçilerek temizlendi. Karacasu, Bozdogan, Nazilli ve Yenipazar ilçelerinde saha çalismalarina devam eden ekipler tarafindan trafik levhalarinin temizligi de gerçeklestirildi. Vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

 

|