BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YENİPAZAR’I KANALİZASYON ALTYAPISINA KAVUŞTURDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Yenipazar ilçe merkezinde bir süredir yapımı devam eden kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamlandı.
Haber Tarihi: 03.02.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI Genel Müdürlügü tarafindan Yenipazar ilçe merkezinde bir süredir yapimi devam eden kanalizasyon altyapi çalismalarini tamamlandi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun da yakindan takip ettigi kanalizasyon altyapisi çalismalari çerçevesinde 11 kilometre hat yapildi. Tüm parsel baglantilarinin gerçeklestirilmesiyle Yenipazar'in kanalizasyonu tamamlanarak hizmete alinmis oldu.

ASKI'den toplam 19 kilometre hat çalismasi

11 kilometre hat yapimi gerçeklestirerek ilçeyi kanalizasyon altyapisina kavusturan ASKI ekipleri çalismalar öncesinde 8 kilometre hat yapimini tamamlamisti. Ardindan 11 kilometrelik ikinci etap çalismalarina baslayan ekipler bu çalismayi da tamamlayarak 19 kilometre hat dösemesi gerçeklestirdi.

Yenipazarlilar Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti

Yenipazar ilçe merkezinde tamamlanan kanalizasyon çalismalarini takip eden vatandaslar hizmetlerden memnun olduklarini dile getirerek Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti. Vatandaslar “Baskanimizdan Allah razi olsun, ilçemizi kanalizasyon altyapisina kavusturdu. Büyüksehir Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz tesekkür ederiz” dedi.