AYDIN'IN SULTANLARI DEPREMZEDELERE SAHİP ÇIKIYOR

Aydın'ın Sultanları, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası zor durumda kalan depremzedelere yardım elini uzatıyor.
Haber Tarihi: 03.02.2020
|

Aydin'in Sultanlari, Elazig'da meydana gelen deprem sonrasi zor durumda kalan depremzedelere yardim elini uzatiyor. Aydin'in Sultanlari ile Nilüfer Belediyesi arasinda önümüzdeki pazartesi günü Aydin'da oynanacak olan TRT2 Spor'dan da canli yayinlanacak olan Venus Sultanlar Ligi maçinin tüm geliri depremzedelere bagislanacak. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tüm Aydinlilari maçi izlemeye ve birlik olmaya davet etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan depremzedelerin acil ihtiyaçlari için deprem bölgesine gönderilen yardimlarin ardindan Aydin'in Sultanlari da depremzedelere yardim karari aldi. Pazartesi aksami Mimar Sinan Spor Salonu'nda Nilüfer Belediyesi ile oynanacak olan Venus Sultanlar Ligi maçinin tüm geliri depremzedelere gönderilecek.

"Gün dayanisma ve destek olma günü" seklinde konusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Depremi ve yasattigi acilari kalbimizde hissettik. Vatandaslarimizin yasadiklari sikintilara bir nebze olsun hafifletebilmek için maç gelirini depremzedelere göndermeye karar verdik. Simdiye kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan Aydin'in Sultanlari bir kez daha dayanisma kültürünü yasatiyor" ifadelerini kullandi.

 

 

|