AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLAR İÇİN KARNE ŞENLİĞİ

Aydınlıları sanatla buluşturmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için "Karne Şenliği" düzenleniyor.
Haber Tarihi: 03.02.2020
|

Aydinlilari sanatla bulusturmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan çocuklar için "Karne Senligi" düzenleniyor. Aydinli çocuklar sömestir tatillerini Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu'nun sahneledigi Rene Goscinny'nin "Asteriks ve Oburiks Tembellige Karsi" oyunuyla degerlendiriyor.

Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda iki seans halinde sahnelenen oyun bugün 15'te, yarin saat 11 ve 15'te çocuklarla bulusacak. Ücretsiz olarak izlenebilen oyun 31 Ocak Cuma günü Atça Muhsin Aksay Kültür Merkezi'nde saat 15'te, 1 Subat Cumartesi günü saat 15'te Sultanhisar Belediyesi Dügün Salonu'nda ve 2 Subat Pazar günü de Germencik Belediyesi Konferans Salonu'nda yine saat 15'te sahnelenecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Aydinlilari sanatla bulusturmaya devam edeceklerini belirtip tüm çocuklari Büyüksehir Belediyesi'nin düzenledigi sanat etkinliklerine katilmaya davet etti.

 

|