AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDIN'IN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞIYOR

Aydın'ın dört bir tarafında yatırımlar yapmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde de parke çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 30.01.2020
|

Aydin'in dört bir tarafinda yatirimlar yapmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, mahallelerde de parke çalismalarini sürdürüyor.  Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Söke, Incirliova ve Germencik ilçelerinde yapilan parke tasi kaplama çalismalari devam ediyor.

Söke ilçesi Hilmi Meydan Caddesi'ndeki çalismada 6 bin metrekare alanda çalisma yapilirken Doganbey Mahallesi'ndeki çalisma devam ediyor. Doganbey Mahallesi'nde toplam 24 bin metrekare çalisma yapilacak. Doganbey'deki çalismalari yerinde inceleyen mahalle muhtari Serdar Sarikurt "Söz vermekten öte, verilen sözün yerine getirilmesi çok önemli. Özlem Baskan bu aylarda burada çalisma yapilacagiyla ilgili söz vermisti. Yol çalismamiz basladi. Özlem Baskan'a Doganbey Mahallesi adina çok tesekkür ederiz" ifadelerini kullandi.

Incirliova ilçesinde baslanan çalismalarda ise Kibris Caddesi'nde ve Aykut Ozan Caddesi'nde toplam 19 bin metrekarelik alanda çalisma yapilacak.

Diger taraftan Germencik ilçesinde de çalismalar sürüyor. Tekin Mahallesi'ndeki çalismalarda toplam 12 bin metrekarelik parke tasi çalismasi yapilacak. Mahallede parke taslarinin dösenmesi öncesindeki hazirliklar sürerken Tekin Mahalle Muhtari Serdar Korkut "Yollarimizin durumu pek iyi degildi. Talebimi ilettim ve çalismalar basladi. Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin yaptigi çalismalardan mahalle olarak çok memnunuz. Mahallemize yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na tesekkür ederiz" seklinde konustu.

 

|