Aydın’ın Sultanları Galip Geldi

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Beylikdüzü İhtisas karşısında set vermedi : 0-3.
Haber Tarihi: 30.01.2020

Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Beylikdüzü Ihtisas karsisinda set vermedi : 0-3. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Aydin’in Sultanlari maçi bastan sona önde götürerek galip gelmeyi bildi.

Maça hizli baslayan Aydin’in Sultanlari ilk seti 10-25 önde kapadi. Ikinci sette de rakibine sans vermeyen Aydin’in Sultanlari bu seti de 4-25 önde kapadi. Aydin’in Sultanlari rakibine son sette de sans vermeyerek maçi 3-0 önde kapadi: 12-25.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu takimi tebrik ederken seyircileri de bir sonraki maça davet etti.  Aydin’in Sultanlari bir sonraki karsilasmada 3 Subat Pazartesi günü Nilüfer Belediyesi’ni misafir edecek. Mimar Sinan Spor Salonu’ndaki karsilasma saat 19.30’da baslayacak.