AYDIN'IN SULTANLARI GENÇLERE ÖRNEK OLUYOR

Aydın'ı Venus Sultanlar Ligi'nde başarılı bir şekilde temsil etmeye devam eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı bir taraftan da sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: 30.01.2020
|

Aydin'i Venus Sultanlar Ligi'nde basarili bir sekilde temsil etmeye devam eden Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi bir taraftan da sosyal sorumluluk projeleri gerçeklestiriyor. Aydin'in Sultanlari çocuklarin ve gençlerin sporu sevmesi için onlarla bir araya geliyor.

Ögretmenleriyle birlikte Aydin'in Sultanlari'nin antrenmanini izleyen ve ayni zamanda Çine Gençlik ve Spor Kulübü'nde voleybol oynayan Madran Anadolu Lisesi'nin kiz ögrencileri, kendilerine rol model olan oyuncularla bir araya gelmenin kendilerine çok sey kattigini söyledi.

3 yildir voleybol oynadigini belirten Çine Madran Anadolu Lisesi ögrencilerinden Gül Dündar, antrenmani izledikten sonra basarili bir voleybolcu olabilmeleri için daha fazla çalismalari gerektigini anladigini belirtti. 17 yasindaki Dündar "Bu antrenmani gördükten sonra biraz daha çalismamiz gerektigini düsünüyorum. Kisisel olarak daha fazla seyler basarabilecegimizi gördüm. Ben pasörüm, buraya geldikten sonra anladim ki pasörlügüm kötüymüs. Ama takimi gördükten sonra daha iyi olabilecegimi anladim. Onlar bize bunu gösterdi" seklinde konustu.

 

|