ÇERÇİOĞLU'NDAN KOCAGÜRLÜ ÇOCUKLARA KAR JESTİ

Özlem Çerçioğlu çocukların kar özlemini giderdi
Haber Tarihi: 14.01.2020
|

Kar yagisinin nadir gözüktügü Aydin Efeler'de, Kocagür Ilkögretim Okulu'nda bugün büyük kar sevinci yasandi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu birçogu daha önce hiç kar görmemis çocuklara kamyonlarla kar jestinde bulundu. Çocuklar, Aydin'in yüksek daglarinda görüp büyüklerinden dinledikleri karla ögretmenleriyle birlikte diledikleri gibi oynanip Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

Ögrenciler: Hiç kar görmemistik, çok mutluyuz

Okulun ögrencilerinden Sadiye Haykir "Bu bölge alçakta oldugu için buradaki çocuklar kar göremiyor. Ben de arkadaslarim da simdiye kadar hiç kar görmemistik. Yasanan heyecani siz de görebilirsiniz. Çogu arkadaslarimin kar yagan yerlere gitmeye imkâni yok. Çok egleniyoruz. Bize bu mutlulugu yasattigi için Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ederiz. Bunun yaninda bizlere Ankara gezisi düzenledigi için de minnettariz" dedi.

Okulda egitim gören Dilber ise duygularini "Daha önce hiç kar görmemistik, Baskanimiz Özlem Çerçioglu sayesinde kar gördük. Bugün çok eglendik. Okuldaki herkes kar geldigi için çok mutlu oldu. Karla oynamayi çok sevdik. Her gün kar olsa oynariz"  seklinde ifade etti.

Bir baska ögrenci Sila Gülfidan da "Bugün okulumuza kar geldi. Bugün arkadaslarimizla çok inandik. Gelene kadar okulumuza kar gelecegine  inanmiyorduk. Su anda zil çaldi ama ben derse girmeyip karla oynamak istiyorum" dedi. 

 

Kocagür Muhtari Akranci: Özlem Hanim bize Pasa Yaylasi'ni getirdi

Kocagür Mahallesi Muhtari Orhan Akranci "Öncelikle bu imkâni, bu etkinligi bize sagladigi için Özlem Baskanimiza çok çok tesekkür ederim. Çocuklarimizi karla oynamalari için tehlikesi var diye Pasa Yaylasi'na götüremiyoruz. Özlem Baskanimiza bir telefon edip 'Biz Pasa Yaylasi'na gidemiyoruz, ama bize Pasa Yaylasi'ni getirir misiniz' dedik ve Özlem Baskanimiz bu talebimizi hemen yerine getirdi. Onun sayesinde çocuklarimiz kar gördü" seklinde konustu. Egitime katki saglamak, çocuklari okulu sevdirmek için ellerinden geleni yaptiklarini söyleyen Akranci "Dezavantajli bölgedeki çocuklari sevindirmek çok güzel bir duygu. Özlem Baskan'in sadece okulumda degil mahallemde birçok hizmetleri var. Allah razi olsun" dedi.

Okula kar gelecegini duyunca çocuguyla birlikte oynamak için okula gelen Fadime Bozyigit "Çok güzel oldu. Çocuklarimizin mutlulugu bizim mutlulugumuz. Yapanlardan Allah razi olsun" ifadelerini kullandi.

 

|