BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TÜTÜNCÜLER'E SU DEPOSUNA KAVUŞTURUYOR

Bozdoğan'ın Tütüncüler Mahallesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından yapılan yeni su deposuna kavuşuyor.
Haber Tarihi: 14.01.2020

Bozdogan'in Tütüncüler Mahallesi, Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) tarafindan yapilan yeni su deposuna kavusuyor. Eskimis su deposunun yerine yeni bir depo insa edilmeye baslandi.

Deponun yakin zamanda hizmete alinmasi planlaniyor. 278 bin TL'lik yatirim yapilacak olan mahallede ise yüzler gülüyor. Tütüncüler Muhtari Güven Özsoy "Yapilan çalismalar için Özlem Baskan'a çok tesekkür ederiz. Su depomuz eskimisti ve her yerinden su kaçirdigi için su tutmuyordu. Mahallemiz için büyük bir ihtiyaçti. Yapilacak yeni depoyla bu sorunlarin önüne geçecegiz. Mahalleli olarak çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.