AYDIN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YENİ YILA GÖREV BAŞINDA GİRDİ

Türkiye'nin en hızlı ikinci ekibi Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi çalışmalarına ara vermiyor
Haber Tarihi: 02.01.2020
|

Türkiye genelinde yanginlara en hizli müdahale eden ikinci ekip olan Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, yeni yila görev basinda girdi. Modern araç-gereçleri ve donanimli personeliyle Aydin genelinde her türlü arama-kurtarmanin yani sira kaza ve yangina da müdahale eden Aydin Itfaiyesi, yeni yila girilirken olusabilecek olumsuzluklara karsi hazir bekledi.

Yanginlara ortalama 3 dakika 42 saniyede müdahale ederek Aydinlilarin takdirini toplayan Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi, geçen yil toplamda yaklasik 6 bin yangina müdahale etti. Bunun yani sira yaklasik 500 trafik kazasina da müdahalede bulunuldu ve bu kazalarda birçok vatandas kurtarildi. 

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Serdar Adanir'in verdigi bilgilere göre 2019'da özel sektörden ve kamudan olmak üzere yaklasik 18 bin kisiye egitim verilirken 17 ilçede 1800 isyerinin de yangina uygunlugu kontrol edildi. Adanir, Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi'nin toplam 415 personel ve 90 araçla Aydinlilara hizmet verdigini hatirlatti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin Itfaiyesi'nin vatandaslarin basina gelebilecek her türlü olumsuz durumda en kisa sürede yanlarinda olmaya devam edecegini belirtti. 

 

|