İNCİRLİOVA İSTEDİ, TOPUKLU EFE YAPTI

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından İncirliova'da bu yıl yapımına başlanan yağmur suyu çalışmalarında sona ulaşıldı.
Haber Tarihi: 27.12.2019

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) tarafindan Incirliova'da bu yil yapimina baslanan yagmur suyu çalismalarinda sona ulasildi. Ilçede ayrica kanalizasyon hatti yapim ve yenileme çalismalari da bitirildi.

Yagmur suyu hatti için yaklasik 2 milyon liralik kaynak ayrilirken, Incirliova'nin en önemli caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi, Aykut Ozan Caddesi, Lozan Caddesi, Zübeyde Hanim Caddesi ile Sandikli Mahallesi'nde yagmur suyundan kaynaklanan sorunlarin önüne geçildi. Sandikli Mahallesi'nde 400 metrelik hat yapilirken caddelerde de toplamda 1.150 metre hat çalismasi yapildi.

Ilçede ayrica 500 metre kanalizasyon hatti yenileme çalismasi da bitirildi. Diger taraftan yogun yagislarda sorun yasanmamasi için periyodik bakim ve temizlik islerine de devam ediliyor.

Vatandaslar yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.