AYDIN, BÜYÜKŞEHİR'LE YENİ YILA IŞIL IŞIL GİRİYOR

2020'ye sayılı günler kala Aydın Büyükşehir Belediyesi yılbaşı hazırlıklarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 27.12.2019

2020'ye sayili günler kala Aydin Büyüksehir Belediyesi yilbasi hazirliklarini sürdürüyor. Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin'in önemli cadde ve meydanlari özel isiklandirmayla isil isil yapildi. Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ile Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafindan 17 ilçede yapilan çalismalarla Aydin yeni yila rengârenk girecek.

Geçen yillarda oldugu gibi Aydin'da Adnan Menderes Bulvari, Ali Ihsan Pasa Bulvari, Dogu Gazi Caddesi, Hükümet Bulvari, Malazgirt Meydani gibi önemli cadde, bulvar ve meydanlarda isiklandirma süslemesi yapildi.

Isiklandirma çalismalari ilçelerde de yapilirken vatandaslar Aydin'in geceleri renk cümbüsüne dönüstügünü belirtip uygulama için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.