AYDIN BÜYÜKŞEHİR'LE AYDIN'IN DOĞASINI VE TARİHİNİ ÖĞRENİYORLAR

Aydın Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencileri için doğa ve tarih yürüyüşü düzenlemeye devam ediyor
Haber Tarihi: 27.12.2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin üniversite ögrencilerine yönelik düzenledigi "ÜniTrekking" etkinligi Aydin'daki çesitli rotalarda devam ediyor. Aydin'daki üniversite ögrencilerinin sosyal faaliyette bulunmalari için düzenlenen etkinlikte en son 16 kilometrelik Iç Karia Yolu Yahsiler-Kullar-Bagarcik yolu yüründü.

Üniversite ögrencilerinin Aydin'in dogasini ve tarihini daha yakindan tanimasi için düzenlenen etkinlikte ögrencilere Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin profesyonel rehberleri de eslik etti. Ögrencilerin ulasimlari Büyüksehir Belediyesi tarafindan karsilanirken, yürüyüs yapilan rotalardaki tarihi yapilar da rehberler tarafindan tanitildi.

Ögrenciler, kendilerini Aydin'i gizli güzelliklerini tanima firsati sunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.