ONLARCA AYDINLI AYDIN BÜYÜKŞEHİR'İN KURSLARINDA OYUNCULUĞU ÖĞRENİYOR

Aydın'da kültür hayatına katkıda bulunmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl düzenlediği tiyatro atölyeleri bu yıl da oyunculuk eğitimi almak, sahneye çıkmak isteyen Aydınlılara hizmet veriyor.
Haber Tarihi: 27.12.2019
|

Aydin'da kültür hayatina katkida bulunmaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin her yil düzenledigi tiyatro atölyeleri bu yil da oyunculuk egitimi almak, sahneye çikmak isteyen Aydinlilara hizmet veriyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu egitmenleri tarafindan verilen tiyatro atölyelerinde gelecegin oyunculari yetisiyor.

Sükran Güngör-Yildiz Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen atölyeler hem çocuklar hem de yetiskinler için düzenleniyor. Atölyelerde teori derslerinin yani sira dogaçlama, ses ve nefes egitimi gibi egitimler de veriliyor. Oyuncu adaylari yilsonu gösterilerinde bir oyun sahneleyerek seyircilerin karsisina da çikacak.

Aydin'da simdiye kadar tiyatro oyunculugunu ögrenmek isteyen yüzlerce Aydinliya oyunculuk egitimi verildigini hatirlatan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Diger sanat dallarina oldugu gibi tiyatroya da sahip çikiyoruz. Bu yil da tiyatroya yeni oyuncular kazandirmak için açtigimiz atölyelerimizde onlarca vatandaslarimiz egitim görüyor. Her yastan Aydinlinin kurslarimiza gelerek sosyallesmeleri de bizleri çok memnun ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sanatin ve sanatçinin yaninda yer alacagiz" ifadelerini kullandi.

 

|